Handelsvillkor

Handelsvillkor ved køb hos Trithon Sport
 

SÅ HANDLAR DU

För att göra ett köp på www.trithon.dk måste gå igenom några steg.
 

  • Hitta de produkter du vill, lägg dem i varukorgen och sedan vidare till kassan.
  • Ange dina leveransinformation vi behöver för att skicka varorna
  • Välj frakt / betalningssätt.
  • Acceptera våra handelsvillkor.
  • Kontrollera att alla uppgifter stämmer återigen innan du godkänner köpet

 

BETALNING:

Alla priser på hemsidan och i butiken anges inklusive dansk moms. Om du köper från ett företag i sverige kan vi skicka varorna minus dansk moms om du har en godkänd momsnummer

Med kreditkort www.trithon.dk är du alltid skyddad mot missbruk. Vi använder SSL (Secure Socket Layer) som garanterar dig mot obehörig åtkomst till ditt kort.

När du köper med ditt kort, krypteras (SSL) all data. Det är bara PBS kan läsa ditt kort information och data. Varken Trithon sport eller andra har tillgång till dina betalningsuppgifter. Betalningen ditt köp dras först när din beställning skickas från oss. Du kommer att få ett mail när ditt paket har skickats, och det är omöjligt att dra ett belopp som är större än vad du accepterade vid köptillfället.

Vi accepterar följande betalningsalternativ: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, banköverföring, EAN betalningar


EAN betalning: Vi har möjlighet att göra affärer med myndigheter via EAN betalningar. Du fyller rekvirant / EAN-nummer i fälten och välj ett betalningssätt EAN.


Faktura betaling 

Dina varor skickas när betalningen har registrerats hos oss.

Vänligen betala till vår bank:

SWIFT/BIC: DABADKKK
IBAN.: DK2230003431593521

Vänligen skriv ordernummer på betalningen.

Det finns en avgift på 50 kr genom fakturabetalningar

FRAKT

Fraktkostnader varierar mellan 39-75 dkk i Danmark og fra 85 dkk i Sverige:

LEVERANS:

Trithon Sports använder GLS och fragt män som leverantör. Leveranstiden är vanligtvis 4-6 hverdage och vi levererar till en paketbutik nära din adress.

order över 20 kg, använder vi frakt män, eftersom vi har avtal goda samarbete. Leveranstiden i detta fall kommer vanligen att vara mellan 2 och 4 dagar. Det är viktigt att du är hemma vid leveranstidpunkten, när det gäller dessa order med sjöfarts  - alternativt göra en anteckning på at dina varor kan lämnas hos dig utan att du är hemma. Du kommer att vara ansvarig för stöld om paketet är leverat utan du är hemma, och ingen av oss kan hållas ansvarig om det alternativet tas.

 

RETURER:

Du har rätt att ångra ditt köp och returnera produkten till oss inom 14 dagar efter köpet. För produkter som köps i december månad kan du returnera fram till 31 januari. Du kan leverera varorna i vår butik, eller skicka dom till oss. Du måste betala för frakt om du väljer att skicka varorna till oss. Vi betalar inte får varor som skickas med postförskott. Produkten måste returneras i samma skick som när du fick den.

OM DET ÄR NÅGOT FEL PÅ PRODUKTEN

Det finns en 24 månaders garanti produkter som köps från Trithon Sport för försäljning till privata och 12 månader för försäljning till företag. Om objektet bryts under denna tid du kan få den reparerad eller utbytt, återbetalning eller minskning i pris, beroende på situationen. Det är ett krav att felet raden som orsakats av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.